Antena 3 CNN Politică Primarul din Piatra Neamţ, adormit de discursul Elenei Udrea

Primarul din Piatra Neamţ, adormit de discursul Elenei Udrea

Primarul din Piatra Neamţ, adormit de discursul Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mar 2011   •   08:45

Discursul Elenei Udrea l-a adormit pe primarul Pinalti. În timp ce ministrul dezvoltării vorbea la Piatra Neamţ despre hărnicia oamenilor din oraş, primarul Gheorghe Ştefan era ocupat să ...moţăie. Si nu e prima data!

 
Pe Elena Udrea nu a speriat-o ploaia din Piatra Neamţ. Şi-a pus pantofii cu toc şi a mers să semneze două contracte de finanţare pe bani europeni. Pe primarul Gheorghe Ştefan, însă, vremea rea l-a ţinut la căldură, aşa că nu i-a ieşit în întâmpinare.
 
Primarul a vrut totuşi să-i arate Elenei Udrea cât de gospodar este, aşa că a pregătit pentru ea un film în care erau prezentate realizările oraşului. Doamna ministru a părut atât de interesată, încât a vorbit la telefon pe toată durata prezentării. A remarcat însă că oamenii din Piatra Neamţ sunt harnici şi a ţinut să-i laude. În acest timp, primarul Pinalti îşi arăta interesul pentru laudele ministrului Dezvoltării, cu ochii închişi.
 
Dacă vorbele despre fondurile europene l-au adormit, cele despre fotbal l-au trezit imediat pe primarul Gheorghe Ştefan.
 
Se pare că Gheorghe Ştefan traversează o perioadă destul de obositoare. Nu este prima oară când edilul adoarme în timpul unui discurs. Weeknedul trecut, Pinalti a adormit pe scaun la alegerile PDL Buzău. Orele lungi de discuţii se pare că l+au epuizat pe edil care a aţipit de mai multe ori.  
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Udrea Pinalti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close