Antena 3 CNN Politică PRM ar putea rămâne fără sediul central, după ce a fost revendicat în instanţă

PRM ar putea rămâne fără sediul central, după ce a fost revendicat în instanţă

PRM ar putea rămâne fără sediul central, după ce a fost revendicat în instanţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Noi 2010   •   09:17

Partidul România Mare ar putea rămâne fără sediul central. Un urmaş al fostului proprietar a revendicat imobilul în instanţă şi a câştigat. Chiar dacă hotărârea nu este definitivă, liderul PRM a fost înştiinţat să părăsească sediul în cel mult 5 zile.

Corneliu Vadim Tudor susţine că, în urmă cu patru ani, a primit asigurări de la fostul premier Călin Popescu Tăriceanu că sediul partidului nu este revendicat de nimeni.

"Dacă era o urmă de dubiu privind regimul juridic al acestei clădiri, Călin Popescu Tăriceanu nu ne-ar fi atribuit, ca prim-ministru, în 2006 acest sediu. Dar l-am întrebat: domnule prim-ministru, sunteţi sigur că nu e revendicată clădirea? Nu e, domnule preşedinte", susţine C.V. Tudor.

Liderul PRM spune că decizia instanţei este un abuz şi bănuieşte că la mijloc ar fi o răfuială politică.

"Sunt zeci de tineri aici. La nevoie, se vor lega cu lanţuri, vor aprinde lumânări şi facem un vacarm de se-aude până la Casa Albă. Nu poate să-şi bată joc Traian Băsescu de toată lumea în ţara asta", mai spune preşedintele PRM.

Partidul România Mare ar fi pentru a doua oară în situaţia de a-şi face bagajele. Prima dată, a părăsit sediul din Sectorul 4, câştigat de asemenea în instanţă, de fostul proprietar.

PRM ar putea rămâne fără sediul central

×
Subiecte în articol: PRM sediu Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close