x close

Fii alături de noi!

Probleme mari în organizația PSD Timișoara. Președintele a demisionat

de G.S.   •   06 Feb 2016   •   18:11
Probleme mari în organizația PSD Timișoara. Președintele a demisionat 416
Foto: pixabay.com
Probleme mari în organizația PSD Timișoara. Președintele organizației, Sebastian Răducanu, a demisionat din funcția deținută, supărat pe un alt membru al partidului, Traian Stoia.

Stoia, viceprimar al municipiului, a votat bugetul orașului, cu toate că social-democrații au decis să se abțină de la vot.

Gestul lui Răducanu a fost urmat la scurt timp de un consilier local.

Având în vedere situaţia creată recent în plenul Consiliului Municipal Timișoara, când viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată, încălcând grav principiile social-democrate și disciplina de partid, am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de președinte al Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat, arată Răducanu, într-un comunicat citat de Mediafax.
 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati