Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Procurorii DNA cer arestarea lui Mădălin Voicu. Colegii de partid amintesc de cazul Oltean

Subiectiv: Procurorii DNA cer arestarea lui Mădălin Voicu. Colegii de partid amintesc de cazul Oltean

Subiectiv: Procurorii DNA cer arestarea lui Mădălin Voicu. Colegii de partid amintesc de cazul Oltean
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Feb 2016   •   21:01

Senatorul PSD Șerban Nicolae a afirmat, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, că nu consideră că se impune ”cu atâta rapiditate” arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, arătând că ultima dată când Camera Deputaților a avizat o astfel de cerere de la DNA, instanța a considerat că nu este necesară.

”Ultima dată când s-a cerut în Camera Deputaților încuviințarea reținerii și arestării unui deputat a fost în cazul lui Ioan Oltean, iar instanța a decis că nu e cazul”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

DNA a cerut miercuri încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

Conform DNA, dosarul vizează nereguli în derularea proiectului "Antreprenoriatul social, o şansă pentru comunităţile de romi", cu finanţare din fonduri europene, care s-a derulat în perioada 2010-2013.




×
Subiecte în articol: Subiectiv Serban Nicolae
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close