Antena 3 CNN Politică Victimele din Colectiv, omagiate în Programul de Guvernare al echipei Cioloș

Victimele din Colectiv, omagiate în Programul de Guvernare al echipei Cioloș

Victimele din Colectiv, omagiate în Programul de Guvernare al echipei Cioloș
16 Noi 2015   •   12:01
PROGRAMUL DE GUVERNARE. "Societatea romaneasca a fost martora unei tragedii fara precedent in istoria ei recenta. Mai mult de 50 de vieti au fost pierdute ca urmare a unor carente de integritate in modul in care administratia din Romania isi serveste cetatenii. Aceasta realitate tragica a creat un orizont de asteptare la nivelul societatii care a mers dincolo de cauzele ei imediate, si care nu poate fi ignorat.

Totodată, a dat un mandat moral partidelor politice alese in mod  democratic  in  Parlamentul  Romaniei,  de  a  conferi  incredere  unei  formule  de guvernare in afara practicii politice consacrate.

Programul  acestui  Guvern  trebuie  sa  raspunda  acestor  realitati,  si  sa  gaseasca  solutii care  sa  aiba  efect atat  in  perioada  limitata  a  mandatului  primit,  dar  sa  si  puna  bazele unor dezvoltari de structura in viitor.

Acest Guvern nu poate, si nu isi va asuma, sa se angajeze pe toata fronturile de reforma in  societatea  romaneasca.  Dar  ceea  ce  isi  asuma  acest  Guvern  e  un  set  de  masuri concrete,   limitate   ca   numar   dar   cu   impact   si   relevanta   sistemica,   pentru   care intentioneaza sa dea seama la final de mandat fata de fortele politice si fata de societate", se arată în preambulul Programului de guvernare cu care echipa Cioloș se va prezenta în fața Parlamentului.  

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close