x close

Fii alături de noi!

Lovitură de proporții dată de PSD. Cum și-a asigurat victoria în alegeri

de 06 Feb 2016   •   22:10
Lovitură de proporții dată de PSD. Cum și-a asigurat victoria în alegeri 85
Foto: Pixabay
PSD a dat o lovitură politică majoră prin protocolul încheiat de Liviu Dragnea cu Gabriel Oprea. Practic, nu a pierdut nimic în negocierile cu UNPR-ul, dar a obținut ceea ce a dorit: vot într-un singur tur la primării. Cu un bazin electoral de peste 35 %, fără concurență pe Stânga, are cele mai mari șanse să câștige alegerile locale, dând un semnal clar pentru cele parlamentare. Votul în două tururi rămâne o temă de campanie, similară votului în diaspora la prezidențiale, dar fără susținerea tinerilor de pe Facebook.

Chiar, de ce nu fierbe internetul?

În primul rând, campania PNL nu este credibilă după ce partidul a votat legea, acum un an. Mai mult, PNL decredibilizează ideea protestului pe această temă, prin politicianismul mesajelor folosite. Tinerii frumoși, liberi și antisistem nu vor ieși în stradă ca să dreagă o gafă a politicienilor de meserie, o eroare strategică a combinatoristicii de partid.

Mai multe pe dcnews.ro

poza

Show

Dietă de mămică! Emilia Ghinescu a slăbit în timp record după ce a născut

În urmă cu două luni, Emilia Ghinescu devenea mămică pentru a doua oară, însă vedeta a reuşit să slăbească în timp record. E drept că nici nu a luat foarte multe kilograme în plus.

27 Mai 2016  •  10:21

sati