x close

Fii alături de noi!

Lovitură de proporții dată de PSD. Cum și-a asigurat victoria în alegeri

de 06 Feb 2016   •   22:10
Lovitură de proporții dată de PSD. Cum și-a asigurat victoria în alegeri 72
Foto: Pixabay
PSD a dat o lovitură politică majoră prin protocolul încheiat de Liviu Dragnea cu Gabriel Oprea. Practic, nu a pierdut nimic în negocierile cu UNPR-ul, dar a obținut ceea ce a dorit: vot într-un singur tur la primării. Cu un bazin electoral de peste 35 %, fără concurență pe Stânga, are cele mai mari șanse să câștige alegerile locale, dând un semnal clar pentru cele parlamentare. Votul în două tururi rămâne o temă de campanie, similară votului în diaspora la prezidențiale, dar fără susținerea tinerilor de pe Facebook.

Chiar, de ce nu fierbe internetul?

În primul rând, campania PNL nu este credibilă după ce partidul a votat legea, acum un an. Mai mult, PNL decredibilizează ideea protestului pe această temă, prin politicianismul mesajelor folosite. Tinerii frumoși, liberi și antisistem nu vor ieși în stradă ca să dreagă o gafă a politicienilor de meserie, o eroare strategică a combinatoristicii de partid.

Mai multe pe dcnews.ro

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati