Antena 3 CNN Politică PSD: Apropierea PNL de Traian Băsescu şi PDL este tot mai evidentă

PSD: Apropierea PNL de Traian Băsescu şi PDL este tot mai evidentă

PSD: Apropierea PNL de Traian Băsescu şi PDL este tot mai evidentă
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mar 2014   •   14:53
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că "este de-a dreptul uimitor că PNL a abandonat angajamentul luat în faţa românilor, anunţând dorinţa unei asocieri cu PDL", el precizând că preşedintele PNL, Crin Antonescu, trebuie să ofere lămuriri dacă aceasta este poziţia finală a partidului.
"Pe zi ce trece, pare că prinde tot mai mult contur planul lui Crin Antonescu, început cu ruperea USL în urmă cu o lună. Apropierea PNL de Traian Băsescu şi PDL este tot mai evidentă, ultima dovadă fiind chiar o invitaţie deschisă lansată de senatorul liberal Teodor Atanasiu către PDL de a fuziona cu PNL. Iar unele reacţii pozitive dinspre democrat-liberali arată că se doreşte, de fapt, întoarcerea în trecut, la Alianţa DA", afirmă Ivan într-un comunicat remis Mediafax.
Potrivit acestuia, "simplul fapt că Traian Băsescu cochetează acum cu altă formaţiune nu spală PDL de păcatele trecutului, de relele făcute românilor, pe care împreună, în USL, le-am condamnat încă din opoziţie".
"Este de-a dreptul uimitor că PNL a abandonat atât de uşor angajamentul luat în faţa românilor, anunţând dorinţa unei asocieri cu PDL - lucru interzis, până mai ieri, de protocolul USL. Domnul Crin Antonescu trebuie să spună dacă alianţa cu PDL este poziţia finală a PNL şi dacă, într-adevăr, angajamentul din decembrie 2012 a fost total abandonat!", afirmă Cătălin Ivan.
Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat, vineri, că reprezentanţii PDL - care "s-au delimitat frumos de Traian Băsescu" - ar trebui ca după alegerile europarlamentare să se alăture PNL "într-o fuziune", pentru construirea unui partid de dreapta puternic.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close