x close

Fii alături de noi!

PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată

de 12 Mar 2016   •   23:10
PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată 85
Foto: Intact Images

Bătălia pentru Primăria Capitalei i-a făcut atât pe liberali, cât şi pe social-democraţi să-l curteze pe fostul președinte Traian Băsescu. 

Chiar dacă toţi spun că se referă doar la alianţe postelectorale, atât copreședintele PNL Alina Gorghiu, cât şi președintele PSD Liviu Dragnea au zis că nu exclud colaborarea cu nimeni, numai să aibă controlul asupra Capitalei.

Drept urmare, Traian Băsescu profită de poziţie şi le transmite liberalilor că n-au nicio şansă să câştige primăria fără el, deci ar face bine să se gândească la alianţă înainte de alegeri, iar pe social-democraţi i-a luat peste picior.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a spus, sâmbătă, că, de fapt, declarația lui Liviu Dragnea era una făcută la modul general.

”Știți cum e vorba aia, niciodată să nu spui niciodată. Eu nu cred într-o colaborarea a PSD cu Traian Băsescu”, a comentat fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, deputatul PNL Virgul Guran a spus că nu crede că Traian Băsesacu mai poate câștiga bătălia pentru Primăria Capitalei, indiferent cu cine ar face alianță.

Despre invitația făcută de președintele PNL București Cătălin Predoiu lui Traian Băsescu, Mugur Ciuvică a catalogat-o ridicolă.

”Predoiu a fost ridicol. A spus că l-a invitat și nu i-a răspuns Băsescu. Așteaptă să-i răspundă Băsescu la invitație”, a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, a spus că percepția oamenilor este aceea că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și fostul președinte Traian Băsescu ”sunt cei doi politicieni adevărați în România”.

”La ora actuală, toată lumea este de acord că sunt doi politicieni adevărați în România: Tăriceanu și cu Băsescu. Că ne place, că nu ne place ăștia sunt. Așa sunt percepuți de lume”, a spus Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, și fost consilier al lui Victor Ponta, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

poza

Actualitate

Procurorii, dezinteresați să ancheteze cazul Condrea

Procurorii par dezinteresați să ancheteze cazul Condrea și accidentul rutier în urma căruia s-a spus că a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, potrivit unor informații prezentate vineri, la emisiunea...

27 Mai 2016  •  20:39

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati