x close

Fii alături de noi!

PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată

de 12 Mar 2016   •   23:10
PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată 72
Foto: Intact Images

Bătălia pentru Primăria Capitalei i-a făcut atât pe liberali, cât şi pe social-democraţi să-l curteze pe fostul președinte Traian Băsescu. 

Chiar dacă toţi spun că se referă doar la alianţe postelectorale, atât copreședintele PNL Alina Gorghiu, cât şi președintele PSD Liviu Dragnea au zis că nu exclud colaborarea cu nimeni, numai să aibă controlul asupra Capitalei.

Drept urmare, Traian Băsescu profită de poziţie şi le transmite liberalilor că n-au nicio şansă să câştige primăria fără el, deci ar face bine să se gândească la alianţă înainte de alegeri, iar pe social-democraţi i-a luat peste picior.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a spus, sâmbătă, că, de fapt, declarația lui Liviu Dragnea era una făcută la modul general.

”Știți cum e vorba aia, niciodată să nu spui niciodată. Eu nu cred într-o colaborarea a PSD cu Traian Băsescu”, a comentat fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, deputatul PNL Virgul Guran a spus că nu crede că Traian Băsesacu mai poate câștiga bătălia pentru Primăria Capitalei, indiferent cu cine ar face alianță.

Despre invitația făcută de președintele PNL București Cătălin Predoiu lui Traian Băsescu, Mugur Ciuvică a catalogat-o ridicolă.

”Predoiu a fost ridicol. A spus că l-a invitat și nu i-a răspuns Băsescu. Așteaptă să-i răspundă Băsescu la invitație”, a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, a spus că percepția oamenilor este aceea că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și fostul președinte Traian Băsescu ”sunt cei doi politicieni adevărați în România”.

”La ora actuală, toată lumea este de acord că sunt doi politicieni adevărați în România: Tăriceanu și cu Băsescu. Că ne place, că nu ne place ăștia sunt. Așa sunt percepuți de lume”, a spus Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, și fost consilier al lui Victor Ponta, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati