x close

Fii alături de noi!

PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată

de 12 Mar 2016   •   23:10
PSD și PNL nu exclud alianțe cu Băsescu după alegeri. Ciuvică: E ridicol. Andronescu: Niciodată să nu spui niciodată 72
Foto: Intact Images

Bătălia pentru Primăria Capitalei i-a făcut atât pe liberali, cât şi pe social-democraţi să-l curteze pe fostul președinte Traian Băsescu. 

Chiar dacă toţi spun că se referă doar la alianţe postelectorale, atât copreședintele PNL Alina Gorghiu, cât şi președintele PSD Liviu Dragnea au zis că nu exclud colaborarea cu nimeni, numai să aibă controlul asupra Capitalei.

Drept urmare, Traian Băsescu profită de poziţie şi le transmite liberalilor că n-au nicio şansă să câştige primăria fără el, deci ar face bine să se gândească la alianţă înainte de alegeri, iar pe social-democraţi i-a luat peste picior.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a spus, sâmbătă, că, de fapt, declarația lui Liviu Dragnea era una făcută la modul general.

”Știți cum e vorba aia, niciodată să nu spui niciodată. Eu nu cred într-o colaborarea a PSD cu Traian Băsescu”, a comentat fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, deputatul PNL Virgul Guran a spus că nu crede că Traian Băsesacu mai poate câștiga bătălia pentru Primăria Capitalei, indiferent cu cine ar face alianță.

Despre invitația făcută de președintele PNL București Cătălin Predoiu lui Traian Băsescu, Mugur Ciuvică a catalogat-o ridicolă.

”Predoiu a fost ridicol. A spus că l-a invitat și nu i-a răspuns Băsescu. Așteaptă să-i răspundă Băsescu la invitație”, a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

La rândul său, Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, a spus că percepția oamenilor este aceea că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și fostul președinte Traian Băsescu ”sunt cei doi politicieni adevărați în România”.

”La ora actuală, toată lumea este de acord că sunt doi politicieni adevărați în România: Tăriceanu și cu Băsescu. Că ne place, că nu ne place ăștia sunt. Așa sunt percepuți de lume”, a spus Teodor Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, și fost consilier al lui Victor Ponta, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

poza

Actualitate

Weekend bulversant pentru bucureşteni. Traseele mai multor tramvaie se modifică

În vederea executării unor lucrări de reparaţie a căii de rulare de pe Bd. Basarabia, în zona intersecţiei cu Şos. Morarilor, în zilele de 2 și 3 iulie 2016, liniile din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, anunţă RATB într-un comunicat.

01 Iul 2016  •  16:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el”

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi. Cora,...

01 Iul 2016  •  15:41

sati