x close

Fii alături de noi!

Încă o lovitură dată UNPR. Ce a decis PSD, după reținerea lui Onțanu

de 23 Mar 2016   •   20:58
Încă o lovitură dată UNPR. Ce a decis PSD, după reținerea lui Onțanu 72
Foto: www.facebook.com

PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2, după reţinerea lui Neculai Onţanu de către DNA, se arată într-un comunicat de presă al PSD, remis miercuri seara, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, UNPR a luat act de decizia procurorilor DNA de a-l reţine pe Neculai Onţanu, pentru presupuse fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani, şi precizează că acesta beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, iar Uniunea mizează pe fiecare dintre candidaţii săi în alegeri.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi candidat al UNPR, susţinut de PSD pentru un nou mandat de primar, a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA pentru luare de mită.

Joi, Onțanu va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cher și-a înfuriat fanii cu mesajul postat pe Twitter după atentatul de la Ataturk

Cher și-a înfuriat fanii pe Twitter cu o postare făcută imediat după atentatul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Celebra artistă a postat un mesaj în care a afirmat că se roagă pentru...

29 Iun 2016  •  16:32

sati