x close

Fii alături de noi!

Încă o lovitură dată UNPR. Ce a decis PSD, după reținerea lui Onțanu

de 23 Mar 2016   •   20:58
Încă o lovitură dată UNPR. Ce a decis PSD, după reținerea lui Onțanu 72
Foto: www.facebook.com

PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2, după reţinerea lui Neculai Onţanu de către DNA, se arată într-un comunicat de presă al PSD, remis miercuri seara, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, UNPR a luat act de decizia procurorilor DNA de a-l reţine pe Neculai Onţanu, pentru presupuse fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani, şi precizează că acesta beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, iar Uniunea mizează pe fiecare dintre candidaţii săi în alegeri.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi candidat al UNPR, susţinut de PSD pentru un nou mandat de primar, a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA pentru luare de mită.

Joi, Onțanu va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea

 

poza

Actualitate

A anunțat o vizită privată în Germania. Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis

A anunțat că face o vizită privată în Germania, dar a fost surprins în cu totul altă parte. Șeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru...

27 Aug 2016  •  12:23

poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati