Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: 100 de zile până la PRIMUL TUR al alegerilor PREZIDENŢIALE. Scenarii de lucru

Punctul de Întâlnire: 100 de zile până la PRIMUL TUR al alegerilor PREZIDENŢIALE. Scenarii de lucru

Punctul de Întâlnire: 100 de zile până la PRIMUL TUR al alegerilor PREZIDENŢIALE. Scenarii de lucru
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Aug 2014   •   19:26
Ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, a avut ca temă principală alegerile prezidenţiale, de care ne mai despart în jur de 100 de zile. 
 
Realizatorul emisiunii "Panorama", Oana Stănciulescu şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, au fost invitaţii lui Radu Tudor. 
 
Mirel Palada a prezentat o serie de scenarii pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, chiar dacă cel mai puternic scenariu este cel în care Victor Ponta şi Klaus Iohannis ajung în turul II. 





 
Palada a explicat că turul I nu ar trebui să aibă surprize, la fal ca în 2009. 
 
"Deşi pe partea dreaptă avem în continuare o combinaţie schimbătoare, este din ce în ce mai clar că în turul II vor intra Victor Ponta şi Klaus Iohannis, ca reprezentanţi ai celor mai mari alianţe. Noi suntem interesaţi să vedem şi celelalte variante de scenarii şi atunci măsurăm şi cu alţi candidaţi. Într-adevăr, Klaus Iohannis stă într-o poziţie mai bună decât ceilalţi contracandidaţi din partea dreptei."
 
Totuşi, Oana Stănciulescu a explicat că nu crede în niciunul dintre scenarii. 
 
"De ce au ezitat pe 25 mai, după alegerile europarlamentare, să anunţe candidatura oficială? Dacă erau aceste calcule oficiale de la început, nu văd de ce ar fi avut rezerve. De Mihai Răzvan Ungureanu ştie cineva ceva? Nu ştie nimeni nimic. Dar de Crin Antonescu ştie toată lumea, că a fost branduit pentru această candidatură şi uite că domnul Antonescu are mai puţin decât domnul Ungureanu. Nu are sens."
 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close