Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: Dan Şova şi Corneliu Dobriţoiu, despre procentele candidaţilor în cursa prezidenţială

Punctul de Întâlnire: Dan Şova şi Corneliu Dobriţoiu, despre procentele candidaţilor în cursa prezidenţială

Punctul de Întâlnire: Dan Şova şi Corneliu Dobriţoiu, despre procentele candidaţilor în cursa prezidenţială
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Aug 2014   •   20:48

Apropierea alegerilor prezidenţiale a fost tema principală a emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3. Jurnalistul a prezentat o sinteză realizată special de CSCI pentru emisiunea "Punctul de Întâlnire", cu cele mai importante date legate de alegerile prezidenţiale, de la popularitatea candidaţilor, intenţia de vot în turul I şi intenţia de vot în turul II, raportat la lunile mai, iunie şi iulie 2014. 

 
Invitaţii lui Radu Tudor au fost purtătorul de cuvânt al PSD şi vicepreşedinte al PSD, Dan Şova, şi fostul ministru al Apărării, actualmente membru al PNL, Corneliu Dobriţoiu. 
 
Dan Şova a explicat că scăderea în sondaje ale premierului Victor Ponta se datorează uzurii dar şi rupturii Uniunii, provocată de Crin Antonescu.


"Nedorind să duc în derizoriu efortul unei case de sondare a opiniei publice, vreau să subliniez că aceste sondaje reprezintă o radiografie de moment. În acelaşi timp, nu trebuie să uităm că, oricât de generoasă ar fi munca acestor institute, au avut loc grave accidente în momentul votului. Vreau să amintesc faptul că Adrian Năstase avea o intenţie de vot zdrobitoare şi a pierdut alegerile. Luând în considerare această cercetare, opinia mea este că stafful de campanie al candidatului nostru se va concentra pe alte elemente valorizante. România este rătăcită în tranziţie."
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close