Antena 3 CNN Politică Radu Tudor, despre Hellvig: Un om decent şi bine crescut, face notă contrastantă cu nesimţiţii din politica românească

Radu Tudor, despre Hellvig: Un om decent şi bine crescut, face notă contrastantă cu nesimţiţii din politica românească

Radu Tudor, despre Hellvig: Un om decent şi bine crescut, face notă contrastantă cu nesimţiţii din politica românească
19 Feb 2015   •   19:25

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, într-o declaraţie de presă, că l-a nominalizat pe europarlamentarul Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), după o consultare pe care a avut-o cu liderii partidelor politice.

Radu Tudor i-a făcut caracterizarea personajului care va prelua şefia SRI, Eduard Hellvig: " A avut o contribuţie foarte importantă în crearea legăturii dintre Crin Antonescu şi Klaus Iohannis. Este adevărat că etnia germană îi leagă indiscutabil, iar lucrul acesta este absolut firesc. Din prima zi a mandatului său de preşedinte, Iohannis şi l-a dorit pe Hellvig la şefia SRI".

"Înainte de toate remarc la el decenţă. Este un om foarte decent, foarte bine crescut şi face o notă contrastantă cu nesimţiţi din politica românească şi cu indivizii plin de tupeu şi de şemecherie. Şi-a purtat crucea luptei cu ANI foarte greu. Doi oameni i.am văzut foarte afectaţi de ceea ce li s-a întâmplat, Mircea Diaconu şi el", a declarat Radu Tudor în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu".

Potrivit unor surse, preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi întâlnit cu premierul Victor Ponta, în această dimineaţă, pentru a discuta despre nominalizarea unei persoane la şefia SRI.
 
Postul de director al SRI a devenit vacant după ce George Maior şi-a depus demisia, la sfârşitul lunii ianuarie.






×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close