Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: "Suntem în era cătuşelor, eră aplaudată de PNL şi acceptată de PSD"

Radu Tudor: "Suntem în era cătuşelor, eră aplaudată de PNL şi acceptată de PSD"

Radu Tudor: "Suntem în era cătuşelor, eră aplaudată de PNL şi acceptată de PSD"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2015   •   19:13

Fostul ministru al Marilor Proiecte, Dan Şova, a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei după ce colegii săi din Senat l-au părăsit şi au votat pentru cererea procurorilor. 

 
Înalta Curte care va judeca cererea de arestare a sa pentru 30 de zile. 
 
Şova este acuzat că ar fi luat o sută de mii de euro, în tranşe, prin trafic de influenţă de la CET Govora în urma încheierii unui contract de consultanţă juridică. În faţa plenului, Şova a afirmat că la dosar nu există niciun fel de probă în afara unui denunţ. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu. 
 
Radu Tudor s-a întrebat de ce Dan Şova trebuie arestat preventiv, având în vedere că nu prezintă un pericol public şi nici nu mai poate fi borba despre distrugerea probelor. 
 
"A fost ministru, senator, lider al PSD, apropiat al premierului, a avut foarte multe calităţi oficiale şi o notorietate destul de mare prin activitatea sa politică. Nu aş putea să spun dacă este bine sau rău, câtă vreme colegii săi au decis că trebuie arestat. Nu pot să nu mă întreb cum poate fi un pericol şi de ce trebuie încătuşat un om care nu ameninţă pe nimeni. Proba este de acum cinci ani, deci de ce să fie arestat? Suntem în era cătuşelor, este foarte bine, e aplaudată de PNL, acceptată de PSD, practic nu există partid politic care să nu aplaude acest spectacol al cătuşelor."
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close