Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR este un semnal pentru partidele politice

Radu Tudor: Retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR este un semnal pentru partidele politice

Radu Tudor: Retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR este un semnal pentru partidele politice
01 Iul 2016   •   12:49

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat vineri că îşi dă demisia din partid şi că va activa ca senator independent până la finalul acestui mandat, după care se va retrage din politică.

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a explicat că această retragere este, probabil, un semnal dat de acesta pentru partidele politice care doresc o alianță cu UNPR.

“Retragerea acestuia din UNPR dă semnalul unor condiții puse de alți lideri politici pentru alianțe în care să existe UNPR. Au existat informații conform cărora PNL ar fi cerut o asemenea condiție. PSD ar fi cerut și el o fuziune cu UNPR. Retragerea lui Oprea este semnalul pe care acesta îl da pentru ca UNPR să fie preluat de altcineva. Cred că ulterior vom vedea și terminarea proiectului politic denumit UNPR.”

“Evident, Gabriel Oprea are de lămurit niște elemente la DNA, este într-o situație foarte dificilă. Sunt convins că aici discutăm și de niște condiții care i s-au pus pentru un viitor relativ liniștit. Probabil va avea un viitor mai liniștit decât a avut în ultimul an.”

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close