Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Zece dovezi ale existenței personajului ”Cănuță om sucit” la guvernare

Radu Tudor: Zece dovezi ale existenței personajului ”Cănuță om sucit” la guvernare

Radu Tudor: Zece dovezi ale existenței personajului ”Cănuță om sucit” la guvernare
25 Iul 2017   •   20:42

Radu Tudor a prezentat, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, zece măsuri anunțate de PSD-ALDE în programul de guvernare și desființate ulterior fie de premierul Mihai Tudose, fie de însuși liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Zece dovezi ale existenței personajului Cănuță om sucit în această majoritate. Nu știu dacă ele sunt întruchipate de o figură anume, de vreun președinte anume, dar el există cu siguranță”, a spus Radu Tudor.

Iată care sunt cele zece dovezi:

1. Adoptăm OUG13/anulăm OUG 14
2. TVA zero la construcții. Ulterior, a ieșit Liviu Dragnea și a spus că nu mai este valabilă măsura.
3. Salarii majorate de la 1 iunie. Cele mai multe au fost însă amânate până la 1 ianuarie 2018. În ceea ce îi priveşte pe medici şi profesori, salariile trebuiau să li se dubleze, conform promisiunilor PSD din campanie, de la 1 ianuarie 2018. În schimb, aceştia vor fi nevoiţi să se mulţumească cu 25% de la 1 ianuarie, urmând ca de la 1 martie să se facă restul majorărilor salariale.
4. Sorin Grindeanu. Personajul a fost prezentat inițial drept cea mai bună soluție pentru Guvernul PSD. Ulterior, șase luni mai târziu, el a fost demis prin moțiune de cenzură.
5. Taxa de solidaritate din programul PSD - Mihai Tudose a anunțat că simulările făcute în ultima perioadă au arătat că introducerea acestei taxe nu ar fi benefică
6. Taxa pe gospodărie din programul PSD. Mihai Tudose a anunțat renunțarea și la această măsură. 
7. CAS și CASS-fie de angajator, fie de angajat.
8. Naționalizarea Pilonului II de pensii. Afirmația ministrului Ionuț Mișa a fost contrazisă de liderii PSD.
9. Înghețarea angajărilor la stat. Afirmație făcută ferm de premierului Mihai Tudose și contestată apoi de un ministru al acestuia.
10. Demiterea șefului ANAF și reangajarea sa în cadrul instituției, pe o funcție importantă: vicepreședinte responsabil cu încasările.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close