Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Guvernul Dăncilă a început cu stângul

Raluca Turcan: Guvernul Dăncilă a început cu stângul

Raluca Turcan: Guvernul Dăncilă a început cu stângul
31 Ian 2018   •   14:48

"Guvernul Dăncilă - Dragnea a început deja cu stângul", deoarece premierul a promis, în Parlament, renunţarea la formularul 600, nu amânarea aplicării acestuia, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan.

"Luni, în timpul discursului din Parlament, doamna Dăncilă promitea renunţarea la formularul 600. Nu amânare, ci renunţare!", a punctat parlamentarul liberal, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

În şedinţa de Guvern, "doamna Dăncilă a anunţat amânarea termenului de depunere a formularului 600 până în 15 aprilie, dovedind astfel că discursul din Parlament a fost doar praf în ochi, doar promisiuni deşarte menite să crească simpatia şi să mai atragă câteva voturi", a adăugat Turcan.

În opinia sa, decizia nu ar trebui să mire, deoarece "este modul tipic de operare al coaliţiei de guvernare, care promitea 726 de măsuri, din care au realizat doar 33".

În acest context, adaugă liderul liberal, "GuverNUL Dăncilă - Dragnea a început deja cu stângul". "În acest ritm, nu putem decât să ne întrebăm câte luni va rezista acest al treilea Cabinet", a susţinut ea.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Raluca Turcan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close