Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, predicție sumbră pentru Dan Barna la alegerile prezidențiale

Rareș Bogdan, predicție sumbră pentru Dan Barna la alegerile prezidențiale

Rareș Bogdan, predicție sumbră pentru Dan Barna la alegerile prezidențiale
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
21 Iul 2019   •   20:52

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a afirmat, duminică, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", că liderul USR, Dan Barna, nu va reuși să obțină la alegerile prezidențiale scorul pe care Aliața USR-PLUS la obținut la europarlamentare.

"Indiscutabil, o luptă a candidatului dreptei contra candidatului stângii, în speță a PSD, mai ales dacă va candida din partea social-democraților și domnul Pleșoianu, și va intra și doamna Firea în competiție, va fi mult mai facilă o victorie a președintelui Iohannis în fața unui candidat al stângii.

Dar, eu tratez lucrurile și în cazul în care în turul 2 va exista un candidat al drepte, respectiv domnul Dan Barna. Probabil scorul obținut de președintele Iohannis nu va mai fi de 75% în turul 2, ci va fi doar de 65-70%. Asta e toată diferența.

Eu cred câ în turul 1, domnul Barna, cu tot respectul pentru domnia sa și pentru votanții Alianței 2020 nu va reuși să obțină scorul pe care alianța a reușit să-l obțină la europarlamentare", a spus Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close