Antena 3 CNN Politică Reacția lui Vasile Blaga după ce Alina Gorghiu a fost aleasă președinte unic al PNL

Reacția lui Vasile Blaga după ce Alina Gorghiu a fost aleasă președinte unic al PNL

Reacția lui Vasile Blaga după ce Alina Gorghiu a fost aleasă președinte unic al PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Oct 2016   •   19:46

Liberalii vor avea un preşedinte unic, în persoana Alinei Gorghiu, iar europarlamentarul Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele electorale din partea fostului PDL, a anunţat sâmbătă seară fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga, transmite Agerpres.

"Au fost două şedinţe. Prima a fost cea a preşedinţilor din vechiul PDL. A urmat şedinţa Biroului Permanent al PNL. În prima şedinţă, cu un singur vot împotrivă şi cu patru abţineri, am hotărât să renunţăm la copreşedinţia partidului pentru că suntem un singur partid şi să propunem preşedinte unic în persoana doamnei Gorghiu", a afirmat Blaga, într-o conferinţă de presă la sediul PNL, menţionând că Daniel Buda a fost împuternicit să semneze, împreună cu Alina Gorghiu, listele formaţiunii pentru alegerile parlamentare.

Vasile Blaga a precizat că o va sprijini pe Alina Gorghiu.

"Sunt convins că am ales soluţia cea mai bună. O să o sprijin pe doamna Gorghiu şi cred că este calea cea mai bună", a subliniat Blaga.

Tot în şedinţa de sâmbătă s-a decis ca Gheorghe Falcă, preşedintele filialei PNL Arad, să fie coordonator al campaniei partidului pentru alegerile parlamentare.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

×
Subiecte în articol: vasile blaga Alina Gorghiu PNL
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close