Antena 3 CNN Politică Firea, după ce Orban a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: Regret

Firea, după ce Orban a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: Regret

Firea, după ce Orban a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: Regret
de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   18:09

Gabriela Firea a reacționat, luni, după ce Ludovic Orban a anunțat că se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitală și din toate funcțiile din PNL, fiind urmărit penal de DNA.

"Regret faptul că domnul Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa electorală, dar, date fiind acuzațiile care îi sunt aduse, este, probabil, cea mai înțeleaptă decizie", a spus Gabriela Firea, potrivit dcnews.ro.

"Am convingerea că un partid de anvergura PNL va putea să găsească, în scurtul timp rămas până la termenul limită de depunere a dosarelor, un candidat la fel de valoros și performant ca dl Orban. Sper în continuare, cu tărie, că această campanie electorală va fi nu despre oameni și partide, ci despre proiecte și soluții care să facă viața bucureștenilor mai bună", a mai spus Gabriela Firea.

Liberalul Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, după ce, în martie, a contactat un om de afaceri solicitându-i sprijin financiar în campania electorală pentru alegerile locale

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close