Antena 3 CNN Politică Reacția președintelui Iohannis în situația trustului INTACT, susținută de PSD

Reacția președintelui Iohannis în situația trustului INTACT, susținută de PSD

Reacția președintelui Iohannis în situația trustului INTACT, susținută de PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Feb 2016   •   12:13
Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a explicat că reacția președintelui Iohannis în legătură cu acțiunea ANAF la trustul INTACT este una corectă și normală.

Eu cred ca presedintele a avut o reactie foarte corecta si normala. S-a exprimat foarte ferm in legatura cu libertatea de exprimare. Nu poate fi ingradita, a spus, si cine ar putea sa il contrazica? Dupa parerea mea, nimeni. In al doilea rand, s-a exprimat, de asemenea, foarte clar, si cu modul in care s-au comportat cei de la ANAF. Adica si in aplicarea unei legi nu poti nici sa intimidezi, nici sa umilesti pe nimeni. De aceea, cred ca si din acest punct de vedere, presedintele a avut o pozitie foarte corectă.”

Întrebat despre acțiunea ANAF, președintele Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă".



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close