Antena 3 CNN Politică Recepţie organizată la Cotroceni, după preluarea mandatului de preşedinte. Pe cine NU a invitat Iohannis la petrecere

Recepţie organizată la Cotroceni, după preluarea mandatului de preşedinte. Pe cine NU a invitat Iohannis la petrecere

Recepţie organizată la Cotroceni, după preluarea mandatului de preşedinte. Pe cine NU a invitat Iohannis la petrecere
de O.P.    |    22 Dec 2014   •   05:58

La Palatul Cotroceni petrecere a continuat şi după plecarea lui Traian Băsescu. Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost gazdele unei recepţii organizate la Cotroceni. Pe lista oaspeţilor au fost politicieni, prieteni şi colaboratori dar şi foşti colegi de la Primăria Sibiu.

Marele absent a fost premierul Victor Ponta care nu a fost invitat la eveniment.

La scurt timp după preluarea oficială a mandatului de preşedinte al României, Klaus Iohannis a organizat o recepţie privată la Palatul Cotroceni la care au fost invitate aproximativ 400 de persoane.

În discursul pe care l-a ţinut în faţa oaspeţilor, Klaus Iohannis a vorbit despre revoluţia din 89 şi a ţinut un moment de reculegere în memoria celor care au murit pentru democraţia Romaniei.

Liberalii în frunte cu preşedintele PNL, Alina Gorghiu, au venit să sărbătorească alături de Klaus Iohannis prima zi a mandatului de preşedinbte.

Au mai fost invitaţi preşedinţii organizaţiilor judeţene ale PNL şi PDL, parlamentarii de Sibiu şi o serie de personalităţi ale vieţii culturale.

Premierul Victor Ponta şi membrii guvernului nu au fost invitaţi la recepţia de la Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close