Antena 3 CNN Politică Reuniune PSD la ceas de seară. Ce s-a decis

Reuniune PSD la ceas de seară. Ce s-a decis

Reuniune PSD la ceas de seară. Ce s-a decis
09 Feb 2017   •   23:31

Un număr de 424 de membri PSD Dolj - parlamentari, aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii - întruniţi joi seara la Craiova pentru a dezbate situaţia din ultimele zile au transmis conducerii organizaţiei că susţin în continuare Guvernul Grindeanu şi aplicarea programului de guvernare. 

Preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, afirmă într-un comunicat de presă că în ultima săptămână membrii organizaţii au fost consultaţi permanent prin mijloacele de comunicare, însă conducerea organizaţiei a dorit să le asculte opiniile şi "faţă în faţă". 

'În toată această perioadă am ţinut legătura cu colegii de partid, ne-am consultat permanent pe mijloacele de comunicare, dar era normal să ne întâlnim şi faţă în faţă şi să îi ascultăm. Pentru noi sunt importante părerile oamenilor şi am dorit să le aflăm direct de la cei care zilele acestea i-au ascultat: de la primarii noştri, de la preşedinţii de organizaţii locale, de la consilieri şi parlamentari. Concluzia întâlnirii de azi este că susţinem Guvernul Grindeanu, un Guvern legitim rezultat în urma votului din 11 decembrie 2016 şi ne arătăm susţinerea inclusiv prin campania de strângere de semnături. Suntem uniţi, continuăm dialogul cu cetăţenii şi le explicăm măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat până în prezent. Aplicăm Programul de Guvernare, ne ţinem de promisiune!', afirmă senatorul Claudiu Manda, în comunicatul de presă. 

La întâlnirea de la Craiova a membrilor PSD Dolj la care au fost convocate 438 de persoane din care au participat 424, a luat parte şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD şi preşedintele PSD Craiova. 

"Întâlnire cu activul de partid, în această seară. M-am bucurat să constat că primarii vin cu mesaje puternice de susţinere a Guvernului Grindeanu şi apreciază măsurile sociale luate încă din prima lună de guvernare", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de facebook. 

×
Subiecte în articol: PSD intalnire Dolj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close