Antena 3 CNN Politică Revoltă în PNL la toate nivelurile: "Păi noi defilăm tot cu oamenii lui Băsescu și Boc?"

Revoltă în PNL la toate nivelurile: "Păi noi defilăm tot cu oamenii lui Băsescu și Boc?"

Revoltă în PNL la toate nivelurile: "Păi noi defilăm tot cu oamenii lui Băsescu și Boc?"
21 Iul 2016   •   17:35

Este forfotă mare în PNL. Surse din cadrul PNL susțin că unul din "oamenii noi" din PNL este chiar Adriean Videanu. Acesta a fost văzut în ultima perioadă destul de des pe la sediul central al PNL din Aleea Modrogan Nr.1 unde ar sta la sfat ore întregi cu liderii partidului.

"Acum o lună venise și el puțin pe acolo. Acum e aproape în fiecare zi și se pare că lumea chiar ține cont de sfaturile lui", susține unul din liderii PNL nemulțumiți de reactivarea unui om cu probleme de imagine.

Mai ales o parte din vechii liberali sunt nemulțumiți că oameni de genul Adriean Videanu, Robert Negoiță, Adriana Săftoiu, Lucian Duță sunt reactivați și chiar puși pe funcții executive cu expunere mediatică în ciuda imaginii deloc bune de care se bucură.

"Păi noi defilăm tot cu oamenii lui Băsescu și Boc? Ne ducem la TV și suntem executați pe loc din cauza lor. Nu au priceput nimic din ce a fost la locale și ne îndreptăm spre o catastrofă. Asta cu o să facă Iohannis nu știu ce scamatorie pot să o uite că și pe ăla îl interesează doar de el", susține un vicepreședinte al PNL sub protecția anonimatului.

Revoltele par să cuprindă Partidul Național Liberal după ce nici la centru și nici în teritoriu nu s-a schimbat nimic după dezastrul de la locale.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close