Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dragnea: Sistemul de numărare paralelă prin SMS, la nivelul USL, funcţionează foarte bine

Dragnea: Sistemul de numărare paralelă prin SMS, la nivelul USL, funcţionează foarte bine

Dragnea: Sistemul de numărare paralelă prin SMS, la nivelul USL, funcţionează foarte bine
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Mai 2012   •   17:57

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că la nivelul USL a fost pusă la punct, pentru alegeri, numărătoarea paralelă prin SMS de la nivelul reprezentanţilor în secţiile de votare, precizând că "sistemul funcţionează foarte bine", informează Mediafax.
   
"Am avut o simulare săptămâna trecută, care a fost foarte bună ca şi exerciţiu, vom avea una miercuri, sistemul funcţionează foarte bine, aşa că sunt sigur că putem prezenta pe 10 (iunie, n.r.) noaptea, în timp foarte scurt, rezultatele alegerilor din fiecare localitate din această ţară", a declarat Dragnea.
   
Secretarul general al PSD a estimat că USL va câştiga la alegerile din 10 iunie între 27 şi 30 de posturi de preşedinţi de consilii judeţene, iar la nivelul Capitalei un scor de peste 60%.
   
De asemenea, el a menţionat că în cinci din cele şase sectoare ale Bucureştiului candidaţii USL la primărie se află, potrivit sondajelor interne ale USL, pe primul loc.
   
Dragnea a mai precizat că în ultima perioadă a fost sesizată o creştere a şanselor de a fi aleşi unor candidaţi ai USL în municipii în care şansele acestora erau relative.
   
"Sunt municipii în care recunoaştem că înainte de campania electorală nu existau foarte multe speranţe pentru candidaţii USL şi acum lucrurile încep să evolueze într-un sens foarte bun: Botoşani, ca şi municipiu, Tulcea ca şi municipiu, Târgovişte, unde candidaţii noştri au început să aibă şanse serioase şi opţiuni serioase pentru a câştiga primăriile respective", a afirmat secretarul general al PSD.


×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close