Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politică

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politică

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politică
10 Mar 2016   •   17:44

Senatoarea Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat joi intr-un interviu la DC News, citat de Hotnews, ca miercuri se va lua o decizie in cadrul Comitetului Executiv National al partidului in privinta candidaturilor la Primaria Capitalei si la primariile de sector, pe baza unui nou sondaj cerut de Liviu Dragnea, care se va finaliza la sfarsitul saptamanii. Firea a afirmat ca fostii ministri carora li s-a propus sa candideze la sectoare au refuzat pentru ca se tem de esec, dar si de a a face administratie riscand sa plateasca pentru greselile altora, referindu-se la faptul ca primarii semneaza documente intocmite de specialistii din primarie.

"Domnul Liviu Dragnea a dorit inca un sondaj, in weekend va fi gata, saptamana viitoare, miercuri, va fi CEx si pe baza lor se va lua o decizie politica" a declarat Firea la DC News. 

"Sunt prima optiune, dar mai sunt si altele," a spus Firea fara a face numiri. Amintim insa ca Dragnea a delcarat miercuir ca cei care si-au mai exprimat dorinta de a candida sunt senatorul Serban Nicolae si fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primaria capitalei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close