Antena 3 CNN Politică Prigoană: Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale

Prigoană: Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale

Prigoană: Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Mai 2012   •   16:09

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că „este interzis să faci aşa ceva în campania electorală“.

„Tot ce s-a întâmplat în Bucureşti în momentul de faţă, bun sau rău, s-a întâmplat pe banii noştri, ai tuturor. Nu e corect ca cineva să se folosească de campania electorală. Şi vă dau un exemplu de ieri (luni -n.r.) sau alaltăieri (duminică -n.r.) când domnul profesor doctor Sorin Oprescu a făcut o declaraţie în care a spus că o să dea pensionarilor nişte tichete valorice pentru medicamente. E interzis să faci aşa ceva în perioada electorală. Ai avut timp să faci lucrul acesta de când ai ajuns primar până acum o lună de zile sau pot să o faci foarte bine peste trei săptămâni când se termină campania electorală. Dar, să o faci în campania electorală înseamnă pentru mine un lucru inacceptabil“, a declarat Silviu Prigoană, citat de Agerpres.

Democrat-liberalul a continuat şi a spus că el nu acceptă ca, „cineva să-şi facă campanie din ban public, pe promisiuni ale unor decizii care pot să fie, eventual, ale consiliului general“.

Sorin Oprescu a declarat luni, la inaugurarea Căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti „Prof. acad. Nicolae Cajal“ că bucureştenii a căror pensie nu depăşeşte valoarea de 400 lei inclusiv, din sistemul asigurărilor de stat, vor beneficia lunar de tichete sociale în valoare de 40 de lei pentru achiziţionarea de medicamente şi servicii medicale.

Potrivit datelor anunţate de edilul-şef al Capitalei, un număr de aproximativ 34.000 de bucureşteni vor putea să ridice aceste tichete sociale începând cu data de 23 mai.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close