Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Vaslui: Maşina de campanie a USL, lovită cu ouă de sora unui candidat PDL

Vaslui: Maşina de campanie a USL, lovită cu ouă de sora unui candidat PDL

Vaslui: Maşina de campanie a USL, lovită cu ouă de sora unui candidat PDL
Sursa foto: Foto: ranker.com
06 Iun 2012   •   17:39

Maşina de campaniei a USL din comuna Bălteni a fost lovită cu ouă de către susţinătorii candidatului PDL la primărie, informează Agerpres. Potrivit declaraţiei lui Gheorghe Filip, membru în echipa de campanie a USL, printre cei care au lovit maşina cu ouă s-ar fi aflat şi sora candidatului PD-L la Primăria Bălteni.

 
„Am început de la primele ore ale dimineţii să fac campaniei în mai multe sate ale comunei. Mergând pe drumul comunal,în jurul orei 13.00, am trecut şi prin faţa porţii Claudiei Romaşcu, sora candidatului PDL la Primăria Bălteni,Vasile Cristian Grecu. Femeia a ieşit în stradă însoţită de o altă persoană şi a început să arunce cu ouă în maşina mea. În scurt timp, prin parbrizul maşinii nu mai puteam să văd aproape nimic. L-am sunat imediat pe primar şi am depus plângere la Poliţie“, a declarat miercuri Gheorghe Filip.
 
Relu Constantin Braşoveanu, primarul comunei Bălteni şi candidatul USL pentru un nou mandat, a declarat că a avut o discuţie pe această temă cu contracandidatul de la PDL, Vasile Cristian Grecu.
 
„I-am spus că noi ne-am comportat frumos pe toată durata campaniei şi nu am aruncat cu noroi. Dacă ei înţeleg să facă o campanie agresivă, e problema lor. Contracandidatul lor mi-a răspuns că, în jurul prânzului, când maşina noastră făcea campanie, erau copii care dormeau şi au fost deranjaţi de zgomot. Nu e frumos ceea ce au făcut. Eu nu mă cert cu lumea. Sunt invidioşi, pentru că văd că ne facem treaba bine iar oamenii sunt cu mine“, a spus Relu Braşoveanu. 

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close