Antena 3 CNN Politică Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL. Luni va demisiona din funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin

Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL. Luni va demisiona din funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin

Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL. Luni va demisiona din funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Apr 2012   •   15:49

Fostul lider PDL Sorin Frunzăverde a declarat că a demisionat, sâmbătă, din PDL şi că luni va demisiona din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
   
Frunzăverde a spus că sâmbătă a demisionat din funcţiile deţinute în partid şi din calitatea de membru al PDL. Fostul ministru a precizat că luni va demisiona şi din funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin.


   
Săptămâna trecută el anunţa că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.
   
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde "a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi", primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv "Vântul bate, apa trece, pietrele rămân".
   
"Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: ?Vântul bate, apa trece, pietrele rămân?", a spus Boc.
   
În replică, Frunzăverde declara că nu se simte trădător.
   
El a acuzat existenţa unui stat poliţienesc, în care îi este frică să vorbească la telefon pentru că îi sunt ascultate convorbirile.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close