Antena 3 CNN Campanii Romania la vot "Votez pentru continuitate în drumul spre vest". Băsescu, la vot alături de fiicele sale şi de soţie

"Votez pentru continuitate în drumul spre vest". Băsescu, la vot alături de fiicele sale şi de soţie

"Votez pentru continuitate în drumul spre vest". Băsescu, la vot alături de fiicele sale şi de soţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Dec 2012   •   12:05

Traian Băsescu a venit la vot însoţit de cele două fiice ale sale şi de soţia sa. Preşedintele a votat împreună cu toată familia la liceul "Xenopol" din Capitală.

"Votez pentru continuitate în drumul spre vest. Nu vreau ca ţara noastră să fie o ţară în zona gri, în care se nu se ştie dacă prioritatile noastre sunt spre Bruxelles sau Moscova."

Preşedintele a menţionat că putem fi prieteni foarte buni cu Rusia şi China, dar drumul României este spre UE şi America.

"Drumul nostru cert este către valorile euroatlantice care trebuie să fie parte din ţara noastră", a declarat Traian Băsescu, la ieşirea de la vot.

Întrebat, după intrarea în liceu, în timp ce se îndrepta spre secţia de vot, cum a fost drumul de întoarcere spre Bucureşti de la Predeal, Băsescu a răspuns: "Acceptabil".



Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.



×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close