Antena 3 CNN Politică Românii n-au bani să-şi plătească dările către stat, parlamentarii se lăfăie în delegaţii EXOTICE de mii de lei

Românii n-au bani să-şi plătească dările către stat, parlamentarii se lăfăie în delegaţii EXOTICE de mii de lei

Românii n-au bani să-şi plătească dările către stat, parlamentarii se lăfăie în delegaţii EXOTICE de mii de lei
de O.P.    |    11 Mar 2013   •   06:10

Aleşii noştri nu ştiu ce înseamnă criză! Parlamentarii nu renunţă la deplasări, mai ales la cele exotice, nici măcar atunci când trebuie reduse cheltuielile. Aşa se face că senatorii şi deputaţii cheltuie mii de euro în străinătate şi se bat pentru orice deplasare ,,in interes de serivciu,,.

Senatul a taiat drastic din cheltuieli pentru a se incadra în buget. Cei mai afectaţi au fost funcţionarii ale căror salarii se vor micşora drastic. Acest lucru nu pare să conteze însă pentru aleşi. De exemplu, senatorul de Cluj  Alexandru Cordoş  a cheltuit într-o delegaţie de cinci zile în Suedia 7500 de lei.

Cea mai mare parte din bani, 4200 de lei  s-a dus pe transport,  în vreme ce cazarea a costat 2.000 de lei. Diurna senatorului a fost de 1.200 de lei, adică 240 de lei pe zi. În acelaşi timp, la Camera Deputaţilor, aleşii se bat şi trag sfori pentru un bilet în avionul către ECUADOR, tocmai pe coasta Pacificului, în America de sud.

Pentru ca trei deputaţi să ajungă la Reuniunea Interparlamentară din Ecuador, aleşii i-au lăsat acasă pe funcţionarii de la Cameră care ar fi trebuit să îi ajute cu documentele.

Salariile funcţionarilor vor fi tăiate imediat după ce noua organigramă a Camerei Deputaţilor va fi gata.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close