Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi

Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi

Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi
13 Oct 2017   •   21:21

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, spune că deciziile luate la ședința CEx a PSD au avut un singur scop, să nu pună la îndoială continuitatea guvernării.

”Principala noastră preocupare a fost să menținem guvernarea. Pentru că trebuie să mergem înainte, pentru că nu trebuie să fie niciun semn de întrebare asupra guvernării, au trebuit luate niște decizii. Aceasta a fost prioritatea noastră” a explicat Rovana Plumb.

Prezent în studioul emisiunii ”Exces de putere”, deputatul Liviu Pleșoianu și-a reafirmat poziția față de Mihai Tudose, despre care spune că a preluat discursul propagandei.

”Acest partid a câștigat cu un scor fabulos, în pofida acestei mizerabile propagande cu penali în sus, penali în jos. Domnul Tudose este premier pentru că nu a mers după fenta asta. Să îl aud pe premierul meu că vine și îmi vorbește despre penali. că refuză scenariul că DNA prin dosare la comandă stabilește cine este remaniat și cine nu...Eu nu l-am votat pe domnul Tudose. El nu este marea problemă, ci problema este că a fost Sorin Grindeanu premier, apoi Mihai Tudose. Este apartenența la un anumit cerc” a spus Liviu Pleșoaianu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close