Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt şanse ca nominalizarea să pice

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt şanse ca nominalizarea să pice

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt şanse ca nominalizarea să pice
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Iun 2015   •   22:49

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, că social-democraţii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE) şi crede că sunt şanse ca nominalizare să fie respinsă în Parlament.

 
Declaraţia a fost făcută de "numărul doi" în PSD, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Sunt şanse să pice această nominalizare în Parlament, dar ceea ce mă mâhneşte pe mine este modul în care liberalii vechi susţin această nominalizare, atâta timp cât au spus că Mihai Răzvan Ungureanu e un trădător de ţară, cât acest om are încă multe lucruri de clarificat", a spus Rovana Plumb la Antena 3.
 
Şi deputatul PSD Liviu Dragnea spune ieri că va fi greu ca partidul pe care îl reprezintă sî îl susţină pe MRU la şefia SIE.

Conform unor surse Antena 3, luni va avea loc o şedinţă în Parlament, pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE.
 
Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, informând cele două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close