Antena 3 CNN Politică Scandal în PNL! Partidul, datorii de şase milioane de euro

Scandal în PNL! Partidul, datorii de şase milioane de euro

Scandal în PNL! Partidul, datorii de şase milioane de euro
27 Feb 2017   •   18:41

Secretarul adjunct al PNL, Florin Roman, a declarat că partidul are datorii de 6 milioane de euro, dintre care a achitat, cu ajutorul fostului secretar general, Ilie Bolojan, numai un milion de euro.

"Avem o problemă majoră în ceea ce privește situația financiară a partidului și trebuie să pregătească Convenția din 17 iunie. Sunt probleme care vin istoric în spate. PNL are aproape 6 milioane de euro, datorie provenită din fostul PNL și din fostul PDL. În perioada în care eram împreună cu dl. Bolojan am reușit să achităm aproape 1 milion și jumătate de euro. Sunt făcute grafice de scadențare împreună cu efortul comun al colegilor. Este o problemă care sigur că apasă PNL", a spus Florin Roman.

La rândul său, Raluca Turcan a vorbit despre datoria de şase milioane de euro. "Important este ca PNL să aibă un secretar general funcțional care să răspundă unei probleme acute a PNL și anume o datorie de 6 milioane de euro. Această datorie trebuie rezolvată, trebuie găsită o modalitate transparentă și legală de mobilizare a resurselor financiare ale partidului și să putem cu acest confort legal și financiar să ne punem în practică misiunea", a explicat liderul PNL.

Luni dimineaţa, conducerea vechiului PNL l-a propus pe Cristian Buşoi pentru funcţia de secretar general interimar. Decizia a fost luată cu 25 de voturi favorabile. Pentru această funcţie a candidat şi senatorul Iulian Dumitrescu, care a primit două voturi. Ulterior, BPN al noului PNL a validat alegerea lui Cristian Buşoi ca secretar general interimar.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close