Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș în PSD. Corina Crețu dă în judecată un lider al partidului

Scandal uriaș în PSD. Corina Crețu dă în judecată un lider al partidului

Scandal uriaș în PSD. Corina Crețu dă în judecată un lider al partidului
03 Noi 2018   •   12:09

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Corina Creţu spune că va intenta un proces în care Corina Crețu sau partidul PSD să demonstreze că ea trădează interesele României.

Corina Crețu susține că a devenit ținta unor atacuri dure din PSD, după ce a vorbit recent despre costurile spitalelor regionale. 

„Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viaţă mea. Foarte trist. Va mulţumesc tuturor pentru sprijin şi susţinere, după cum mulţumesc tuturor organizaţiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut şi am sperat că poate îmbunătăţi viaţă oamenilor. 

Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aş fi putut vreodată imagina. De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ştefănescu să îmi demonstreze, mie şi opiniei publice, cum trădez interesele naţionale ale României”, este mesajul transmis de Corina Creţu.

„Îi transmit doammei comisar european că dacă vrea să transformăm chestia asa în instanță e ok. Repet, i-am cerut să nu uite că a ajuns acolo pe listele PSD și să nu uite că este româncă. Dacă ministerele decid să facem anumite proiecte în parteneriat public - privat și nu în sistemul negociat de Guvernul Cioloș, eu am încredere în Guvernul PSD. Dacă vrea să mergem în instanță, mergem în instanță. Nu trebuie să plătim ca și cum am face 10 spitale în loc de trei”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru Antena 3.


 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close