x close

Fii alături de noi!

Schimbare majoră în Guvernul Cioloș. Cine se alătură echipei

de 01 Mar 2016   •   21:37
Schimbare majoră în Guvernul Cioloș. Cine se alătură echipei 72
Schimbări în conducerea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, anunță Ministerul de Finanțe pe pagina sa de Facebook.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) are o nouă conducere după ce, pe data de 24.02.2016, mandatul Silviei Ciornei de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație a expirat.

Funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al FNGCIMM va fi preluată de Dragoș Oltenescu, începând cu 14.03.2016. Acesta a ocupat până în prezent poziţia de Director Financiar și Membru al Comitetului Executiv al BNP Paribas Cardif România. Are o experiență locală și internațională de peste 15 ani în managementul companiilor de prestigiu din industrii precum cea financiar-bancară, consultanță și FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Specializările sale cuprind transformare organizațională, audit și risc operațional, control intern, fuziuni și achiziții.
„Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) este o instituție financiară extrem de importantă din portofoliul Ministerului Finanțelor Publice. Asigurarea unui management profesionist, depolitizat și eficient în toate instituțiile aflate în subordinea statului român este o prioritate pentru actualul Guvern”, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu.

"Sunt onorat să mă alătur colectivului din FNGCIMM. Mandatul primit este unul de reconstrucție și transformare a acestei instituții și sunt convins că, împreună cu viitorii mei colegi, vom reuși să aducem Fondul la o performanță în linie cu cerințele pieței și ale acționarului principal” a spus Dragoș Oltenescu.

Ministerul Finanțelor Publice își propune că până la sfârșitul anului să implementeze principiile guvernanței corporatiste menționate în OUG 109/2011.

Până la preluarea funcției de către Dragoș Oltenescu, conducerea executivă interimară este asigurată de Viorel Cîrstea, în calitate de director general adjunct, care până în prezent a ocupat funcția de director executiv al Direcției raportări și validări garanții FNGCIMM.
poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Dezvăluire făcută de Mircea Badea. Ce legătură are cu fosta soție a lui Dan Condrea

Mircea Badea a dezvăluit la ”Sinteza Zilei” că între el și Laura Georgescu există o legătură știută de foarte puțină lume. Cei doi au fost colegi de liceu, a descoperit Mircea...

26 Iun 2016  •  23:33

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati