Antena 3 CNN Politică Schimbare în Guvern. Mihai Fifor a preluat portofoliul Apărării, iar Gheorghe Şimon, Ministerul Economiei. Imagini de la ceremonia de depunere a jurământului - VIDEO

Schimbare în Guvern. Mihai Fifor a preluat portofoliul Apărării, iar Gheorghe Şimon, Ministerul Economiei. Imagini de la ceremonia de depunere a jurământului - VIDEO

Schimbare în Guvern. Mihai Fifor a preluat portofoliul Apărării, iar Gheorghe Şimon, Ministerul Economiei. Imagini de la ceremonia de depunere a jurământului - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    12 Sep 2017   •   15:02

UPDATE 15.00 - Mihai Fifor a preluat portofoliul de la Apărare, iar deputatul Gheorghe Şimon a ocupat funcţia de ministru al Economiei.

Imagini de la ceremonia de depunere a jurământului:

 

UPDATE 13.30 - Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele pentru numirea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Apărării şi a lui Gheorghe Şimon la Ministerul Economiei.

UPDATE - Preşedintele PSD a precizat, la finalul şedinţei BPN al partidului, că l-a sunat luni seară pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l informa despre aceste propuneri.

Conform lui Liviu Dragnea, „în principiu”, preşedintele Iohannis a agreat aceste propuneri.

Rocadă la Guvern. Liviu Dragnea: Iohannis a cerut să închidem rapid situația

UPDATE - Schimbare în Guvernul Tudose.

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, este propunerea PSD pentru Ministerul Apărării Naționale.

Gheorghe Șimon îi va lua locul la Ministerul Economiei.

Cine este Gheorghe Șimon, propus ministru la Economie

Cine este Mihai Fifor, ministrul propus al Apărării

UPDATE - Scandal în coaliția PSD-ALDE pe numirea unui ministru nou la Apărare. În urmă cu scurt timp, Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au avut o discuţie cu liderul Alde, Călin Popescu Tăriceanu.

Surse politice spun că cei trei nu au căzut la pace asupra unui nume comun şi că niciunul dintre cele vehiculate până acum nu mai sunt în cărţi.

Știrea inițială:

Vom afla cine este noul ministru al Apărării. Conducerea PSD decide într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional numele noului titular de la MAPN.

Surse politice speculează că deputaţii Mihai Weber şi Ion Mocioalcă sunt favoriţi.

Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că niciuna dintre variantele vehiculate de presă nu mai este de actualitate şi că nominalizarea va fi una surprinzătoare.

O ideea întărită şi declaraţia făcută pentru ziare.com de preşedintele comisiei SIE Mihai Weber care afirmă că nu este interesat de conducerea armatei române.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close