Antena 3 CNN Politică Se ascut săbiile în PSD. Victor Ponta, aşteptat să facă ordine în partid

Se ascut săbiile în PSD. Victor Ponta, aşteptat să facă ordine în partid

Se ascut săbiile în PSD. Victor Ponta, aşteptat să facă ordine în partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2014   •   17:57
Se ascut săbiile în PSD, în urma înfrângerii suferite de Victor Ponta în cursa prezidenţială. Ca de fiecare dată, încep să se dea nume pentru anumiţi lideri cu rezultate slabe. 
 
Pe surse, există deja o serie de nume care ar putea primi mustrări, sancţiuni sau chiar ar fi vizate de o remaniere guvernamentală. 
 
Editorul emisiunii "100 de minute", Andreea Sava, explică: 
 
 
Social democratul Codrin Ştefănescu, a explicat că ar trebui să se organizeze un CEX undeva retras şi că acesta ar trebui să dureze vreo trei zile şi nu doar câteva ore.
 
"Ar trebui să facem un CEX undeva retras, vreo trei zile, nu câteva ore. Ca un soi de tabără, unde lumea să stea la discuţii serioase. Au fost ciocniri, dar micuţe. Toţi cu o prietenie în suflet. Nici Dan Şova, nici alţii nu trebuie să uite că diferenţa este foarte mare între primul tur şi turul II. A funcţionat coaliţia. În turul II nu ne aşteptam să iasă atât de multe persoane Eu accept orice fel de critică din partea oricui din partid, cu un amendament. Dacă vine Paul Stănescu, de la Olt, cu rezultate foarte bune, şi ne urechează, e corect. Aş avea mare grijă în momentul acesta să înceapă o discuţie în alte condiţii. PSD este un partid organizat. Următoarea întâlnire sper să potolească lucrurile."
 

×
Subiecte în articol: PSD lupta andreea sava 100 de minute
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close