Antena 3 CNN Politică Secretarul PSD al Camerei Deputaților, Ioana Bran: „Solicitarea DNA în cazul Rovanei Plumb nu a ajuns la Parlament”

Secretarul PSD al Camerei Deputaților, Ioana Bran: „Solicitarea DNA în cazul Rovanei Plumb nu a ajuns la Parlament”

Secretarul PSD al Camerei Deputaților, Ioana Bran: „Solicitarea DNA în cazul Rovanei Plumb nu a ajuns la Parlament”
Sursa foto: FOTO: Facebook/ Ioana Bran
25 Sep 2017   •   15:51

Secretarul PSD al Camerei Deputaților, Ioana Bran a anunțat că solicitarea DNA privind efectuarea urmăririi penale față de fostul ministru al Mediului Rovana Plumb nu a ajuns la Parlament.

Conform procedurii, abia după ce va fi primită, solicitarea va fi discutată în cadrul Biroului permanent și apoi va fi trimisă Comisiei juridice pentru a întocmi un raport, care va fi supus votului plenului.

Rovana Plumb este în prezent deputat PSD și ministru delegat pentru Fonduri Europene, iar solicitarea DNA la adresa sa a fost discutată și în cadrul Biroului Permanent Național al PSD.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, solicită sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea complicității la abuz în serviciu, în dosarul în care este vizată și vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close