Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae: Nu e vorba că oamenii nu ştiu. Noi greşim

Șerban Nicolae: Nu e vorba că oamenii nu ştiu. Noi greşim

Șerban Nicolae: Nu e vorba că oamenii nu ştiu. Noi greşim
Sursa foto: Foto: Facebook/ Șerban Nicolae
27 Mai 2019   •   10:00

Șerban Nicoale a intervenit la Antena 3, unde a vorbit despre ultimele rezultate ale alegerilor din 26 mai 2019.

"O analiză foarte severă trebuie făcută în interiorul PSD. În mod cert s-au făcut greşeli, lucrurile nu merg bine din punctul de vedere al pregătirii examenelor electorale. Asta nu înseamnă că ne jucăm de-a democraţia sau încercăm să fim simpatici poporului. Am aflat că 90% din cei aflaţi în penitenciare au votat referendumul, alăturându-se celor care au votat şi în libertate pentru acelaşi referendum. Trebuie să identificăm acele criterii care îi unesc şi idelaurile lor comune ca să ne adresăm în mod corespunzător electoratului nostru. Asta nu înseamnă că guvernarea se jonglează la fiecare tur de scrutin indiferent de obiectul alegerilor", a spus Şerban Nicolae, la Antena 3.

"Eu când îmi asum o funcţie publică, îmi asum cu toată responsabilitatea faţă de electorat. Pot să nu fiu simpatic la un moment dat - să nu uităm că acelaşi electorat l-a ales pe Traian Băsescu de două ori preşedintele României. Sunt mulţi oameni care cred ca justiţia trebuie controlată de serviciile de informatii. Atunci eu cred că trebuie să facă ce mi se pare mie că este corect. Dacă asta capătă şi suport electoral cu atât mai bine. Dacă nu, pentru mine, ca om politic, nu va fi o încântare să spun "v-am spus eu că o să fie rău?". Nu. Întotdeauna respect voinţa electoratului.

Analiza pe care trebuie să o facem în PSD trebuie să fie una extrem de dură. Au fost făcute greşeli, au fost introduşi paraziţi în campania noastră electorală, au fost disonanțe de mesaj şi electoratul nostru a fost derutat (...) Trebuie să văd de ce nu reuşim să comunicăm suficient de clar. Nu e vorba că oamenii nu ştiu. Noi greşim. De ce transmitem semnale contradictorii, subiecte care nu au legătură cu interesul electoratului nostru, al României, de ce ne sucim de pe o zi pe alta cu diverse decizii", a mai spus social-democratul.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close