Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Dezvăluiri incredibile despre dosarele instrumentate de procurorul Emilian Eva

Sinteza Zilei: Dezvăluiri incredibile despre dosarele instrumentate de procurorul Emilian Eva

Sinteza Zilei: Dezvăluiri incredibile despre dosarele instrumentate de procurorul Emilian Eva
14 Iul 2015   •   22:58

DNA Iaşi a fost într-o vreme SRL-ul procurorului Emilian Eva! Semnalul de alarmă a fost tras în mai multe rânduri de jurnaliştii din zonă însă informaţiile cu pricina nu au stârnit interesul şefilor de la Centru! 

 
Şi asta pentru că Eva lăsase în urmă, în Capitală, un dosar cu o miză importantă,  "făcut din pix", aşa cum îşi doreau şefii DNA şi chiar fostul preşedinte Traian Băsescu! 
 
E vorba de dosarul "Telepatia", dosar în care s-a urmărit cu orice preţ şi cu orice cost inculparea şi condamnarea fondatorului Partidului Conservator, profesorul Dan Voiculescu! 
 
Războiul iscat între acesta şi fostul preşedinte Băsescu avea să se mute pe tărâmul judiciar, iar modul în care a fost născocit un prejudiciu halucinant şi ireal în dosarul "Telepatia" a trădat ce interese s-au aflat de fapt în spatele acestei pseudo-anchete. 
 
Emilian Eva,  arestat pentru luare de mită, spălare de bani şi fals în declaraţii, în dosarul în care este acuzat că ar fi câştigat peste 300.000 de euro din comerţul ilegal cu tablouri, a fost suspendat din funcţia de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, de Consiliul Superior al Magistraturii.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close