Antena 3 CNN Politică Schimbul de replici între Iohannis și Dragnea continuă: "Nu secretariatul CSAT avizează proiectul de buget"

Schimbul de replici între Iohannis și Dragnea continuă: "Nu secretariatul CSAT avizează proiectul de buget"

Schimbul de replici între Iohannis și Dragnea continuă: "Nu secretariatul CSAT avizează proiectul de buget"
27 Ian 2017   •   21:23

Schimbul de replici între Liviu Dragnea și președintele Iohannis continuă. Dragnea a reacționat, vineri seară, după ce Administraţia Prezidenţială a precizat că Guvernul a decis, în acest an, să acţioneze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Liviu Dragnea a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiunea Exces de putere, realizată de Oana Zamfir și Adrian Ursu, că există o confuzie în toată această poveste.

„Eu acum am văzut comunicatul Administrației Prezidențiale. Dacă știam că dau un comunicat, rămâneam la Parlament. Nu are niciun fel de relevanță faptul că a fost trimis în 2015 proiectul de buget la secretariatul general al CSAT-ului. Nu secretariatul CSAT-ului avizează proiectul de buget, nici măcar președintele singur. Cu toată celeritatea, este vorba de avizul CSAT-ului care a fost dat după ce Guvernul a aprobat proiectul de buget. Premierul Grindeanu a acționat foarte corect. Se face o mare confuzie. CSAT nu înseamnă doar președintele țării.”, a spus Liviu Dragnea, în ediția vineri a emisiunii Exces de putere.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close