Antena 3 CNN Politică Sorin Cîmpeanu: Salut gestul lui Augustin Jianu, un tânăr cu coloană vertebrală

Sorin Cîmpeanu: Salut gestul lui Augustin Jianu, un tânăr cu coloană vertebrală

Sorin Cîmpeanu: Salut gestul lui Augustin Jianu, un tânăr cu coloană vertebrală
15 Iun 2017   •   23:13

Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, membru al Pro România, a salutat joi decizia ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Augustin Jianu, de a nu demisiona din Guvern şi l-a caracterizat pe acesta ca "un tânăr cu coloană vertebrală", care este bine-venit în formaţiunea sa. 

'Iată că există şi curaj, când în jurul nostru vedem atât de multă slăbiciune, lipsă de responsabilitate şi chiar de logică. Salut gestul lui Augustin Jianu, un tânăr cu coloană vertebrală, un om integru şi profesionist, care nu se lasă intimidat de şantaj şi ameninţări. Augustin Jianu a arătat că este un om care gândeşte #altfel, un om care înţelege responsabilitatea de a fi ministru al României. Pentru acest lucru îl felicit şi îi transmit, în numele tuturor colegilor mei, că este binevenit în PRO ROMÂNIA', a declarat Sorin Cîmpeanu într-un comunicat transmis AGERPRES. 

Demisiile miniştrilor au fost înregistrate, joi dimineaţă, la Secretariatul General al Guvernului şi la cabinetul premierului, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale. Potrivit acestora, singurii membri ai Guvernului care nu şi-au depus demisiile sunt ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Augustin Jianu. 

Jianu a scris pe pagina sa de Facebook că va demisiona din funcţie numai la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, deşi în ultimele zile a primit mesaje de la oameni din afara Guvernului care i-au transmis să părăsească funcţia. 

"Când mi s-a spus întâia oară că domnul Dragnea îmi doreşte demisia, am răspuns 'desigur, la solicitarea şi cu confirmarea prim-ministrului din echipa căruia fac parte'. Mi-a părut normal, natural şi mai ales de bun-simţ. Sorin era cel care mă învestise cu încredere şi alături de care lucram la atingerea obiectivelor asumate; domnul Dragnea vorbea doar despre actul guvernării, de la distanţa sigură a uşilor încuiate", a postat Jianu pe Facebook. 

El adăugat că, din respect şi responsabilitate pentru poporul român şi pentru echipa din care face parte, va urma drumul pe care îl consideră "vertical". "Voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptăţiţi să o ceară. Când vrei într-adevăr să schimbi ceva, trebuie să rezişti", a mai scris ministrul Comunicaţiilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close