Antena 3 CNN Politică Cutremur pe scena politică. Sorin Frunzăverde rupe PNL-ul înainte de alegeri

Cutremur pe scena politică. Sorin Frunzăverde rupe PNL-ul înainte de alegeri

Cutremur pe scena politică. Sorin Frunzăverde rupe PNL-ul înainte de alegeri
06 Mar 2016   •   09:45

O întâlnire de taină care a avut loc recent la localul “Casa cu tei”, situat la câțiva kilometri de Reșița, a alimentat și mai mult zvonurile potrivit cărora PNL-ul se va rupe chiar înainte de alegerile locale din iunie!

Sorin Frunzăverde și majoritatea celor care l-au urmat odată cu renunțarea la PDL pentru PNL ar pregăti de ceva vreme o nouă lovitură pe scena politică din Caraș-Severin. Cel puțin așa se zvonește în anturajul liberalilor. Frunzăverde ar fi bătut deja palma cu PSRo-ul lui Mircea Geoană, partid spre care se vor îndrepta, spuns aceleași surse, deputatul Vali Rusu, mai tot Aquacarașul, primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, și mulți alți edili de comune care au crescut sub aripa președintelui Consiliului Județean.

Pus în situația de a comenta aceste speculații, copreședintele marelui PNL, Marcel Vela, a încercat să dribleze, deși e evident că aceste lucruri au ajuns și la urechile sale și că nu iese fum fără foc. “În primul rând, noi, ca și copreședinți, nu stăm să facem politică după zvonuri. Nici de la Casa cu tei, nici de la Casa cu plopi! Nu e problema PNL ce se zvonește în oraș!”, a spus Vela încercând să închidă subiectul.

Mai multe pe expressdebanat.ro

×
Subiecte în articol: PNL Sorin Frunzãverde Mircea Geoană
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close