Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au decis cine va fi ministru la Justiție

Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au decis cine va fi ministru la Justiție

Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au decis cine va fi ministru la Justiție
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Feb 2017   •   20:11

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu, în urma căreia s-a decis cine vor fi miniștri la Justiție și IMM-uri. Dragnea a explicat că, miercuri, va avea loc ședința coaliției de guvernare, dar și Comitetul Executiv al PSD.

”La Justiție va fi propus un ministru, eu cred că în cursul săptămânii viitoare trebuie făcute aceste două numiri și trimise la Cotroceni pentru aprobarea președintelui.

Am vorbit cu domnul prim-ministru în seara asta și miercuri să avem o ședință a coaliției de guvernare și tot miercuri vom stabili numele cu care vom merge în structurile de conducere ale celor două partide.

Pentru Justiție trebuie să fie un ministru foarte bun, cu un CV greu de contestat, să aibă cunoștiință despre deciziile CCR și să aibă capacitatea să gestioneze dezbateri pentru o lună sau două de zile cu toate părțile implicate în ceea ce privește schimbările de legislație.

Dacă toate aceste calități sunt îndeplinite de un om politic foarte bine, dacă nu și un profesionist din afara partidului este foarte bine”, a declarat Liviu Dragnea la un post de televiziune.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close