Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu, ELIBERAT din închisoare după ce a executat opt luni din pedeapsă

Sorin Roşca Stănescu, ELIBERAT din închisoare după ce a executat opt luni din pedeapsă

Sorin Roşca Stănescu, ELIBERAT din închisoare după ce a executat opt luni din pedeapsă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Iun 2015   •   17:24
Fostul senator liberal Sorin Roşca Stănescu a fost eliberat din penitenciar, joi, la decizia Tribunalului Ilfov, după ce a executat aproape opt luni din pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul "Rompetrol"

Decizia de astăzi a Tribunalului Ilfov este definitivă, fostul senator Sorin Roşca Stănescu urmând să plece din Penitenciarul Jilava după ce la unitatea de detenţie vor ajunge documentele de la instanţă privind decizia de eliberare.

Roşca Stănescu a spus, astăzi, că închisoare stau mulţi oameni nevinovaţi.

"În spatele meu, unde este sârma aia ghimpată, există foarte mulţi răufăcători, dar şi un număr alarmant de mare, care sunt victime ale unor procurori şi judecători. Cred că primul semnal de alarmă care trebuie tras este să ne gândim cum să facem, ca în viitor ca numărul lor să scadă foarte mult", a spus SR Stănescu la ieşirea din arest.
 
Sorin Roşca Stănescu, jurnalist şi fost senator al României, a fost condamnat în octombrie 2014 la doi ani şi patru luni de închisoare, în dosarul Rompetrol, în care faptele erau prescrise, acest fapt fiind semnalat chiar şi de procurorul de şedinţă
 
S. R. Stănescu a fost găsit vinovat de utilizare de informaţii privilegiate şi de constituire a unui grup infracţional organizat.
 

×
Subiecte în articol: eliberare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close