Antena 3 CNN Politică Sosia lui Ion Iliescu. Amintiri unice cu fostul președinte

Sosia lui Ion Iliescu. Amintiri unice cu fostul președinte

 Sosia lui Ion Iliescu. Amintiri unice cu fostul președinte
24 Mar 2018   •   14:53

Sosia fostului președinte Ion Iliescu vorbește despre momentul în care s-a întâlnit cu acesta, cum a ajuns să-l imite și dacă adevăratul Iliescu are sau nu umor.

"Era într-o seară în care Cristi Brancu organiza premiile revistei „VIP“, la Cazino, pe Calea Victoriei. Eu fusesem invitat de nişte prieteni, ne duseserăm acolo să mai stăm la o chiftea. La un moment dat, îl văd pe Brancu că vine la mine disperat: „Băi, Cristi, ajută-mă!“. „Bun, cu ce să te ajut“, zic. „Uite, i-am dat un premiu lui Iliescu şi n-am crezut că vine să şi-l ia“ – că era preşedintele în exerciţiu al României. „Şi ne-am trezit că vine şi n-avem pregătit vreun moment pentru el. Ajută-mă tu!“ Când a venit Iliescu, m-am dus eu acolo şi am spus că grupul Divertis şi revista „VIP“ vă prezintă portretul viitorului preşedinte al României, iată-l: şi am zâmbit. Lui Iliescu i-a plăcut faza asta, a vrut să mă pupe, dar eu n-am stat, m-am dat lângă el şi aşa a apărut poza aia, cu nasul meu lângă nasul lui. După care, m-am trezit invitat şi la Cotroceni să prezint o festivitate cu el, loc în care chiar am mai stat un pic de vorbă cu Iliescu. Dar nu sunt fan, sa zic aşa, al personajului Iliescu. Despre omul Iliescu nu vreau să mă pronunţ, e treaba lui, mi se pare o complicaţie foarte mare", povestește Cristi Grețcu, cel care l-a imitat pe Ion Iliescu în trupa Divertis, într-un interviu pentru Adevărul.

"Da, l-am votat pe Iliescu atunci când a fost cu Vadim. De disperare! Nu mi-am închipuit că o să-l votez pe Ion Iliescu vreodată, dar da, iată, l-am votat. Nu (are umor, n.red). Dar este foarte inteligent şi ştie să exploateze foarte bine situaţiile de genul ăsta. Eu respect faptul că ştie să-şi asculte consilierii, ştie să mizeze pe imagine, se vede că are şcoală", adaugă Grețcu.

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close