Antena 3 CNN Stenograme Pinalti către Baconschi: "Ce te ţii, bă, de scaun?". Baconschi: "Numele meu e un brand"

Pinalti către Baconschi: "Ce te ţii, bă, de scaun?". Baconschi: "Numele meu e un brand"

Pinalti către Baconschi: "Ce te ţii, bă, de scaun?". Baconschi: "Numele meu e un brand"
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Iun 2012   •   17:17

Şedinţa liderilor PDL a avut mai multe momente tensionate, în care Gheorghe Ştefan l-a acuzat pe Baconschi că se ţine de scaun, iar acesta a replicat că numele său e un brand, Dorin Florea i-a spus Robertei Anastase că nu e demnă de funcţie, iar Udrea şi-a acuzat colegii că au criticat-o pe surse.

Surse din partid au declarat că în şedinţa de joi a Colegiului Director, care a durat peste şase ore, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, i s-a adresat lui Teodor Baconschi: "Ce te ţii, bă, de scaun?". Fostul ministru de Externe a replicat că nu se ţine de scaun şi că, indiferent dacă este sau nu în conducerea PDL, "numele Baconschi este un brand".

Reproşurile au curs, joi, în spatele uşilor închise între democrat-liberali. Vă redăm mai jos, pe surse, câteva dintre acestea:

Dorin Florea, către Roberta Anastase: "Te crezi la discotecă. Te-am pus şefă la Parlament să numeri bile, nu să îţi baţi joc".

Vasile Blaga, către Spânu: "Acum vorbim de PDL, nu de MRU. Mesia nu mai există. Am avut doi, unul din ei l-am avut noi".

Vasile Blaga, către Elena Udrea"Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţii"

Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: "Observ că se caută un ţap ispăşitor şi se dă vina pe mine. Eu nu am luat acasă banii de la minister. Nu am nevoie de bani. Fiecare dintre voi ştiţi foarte bine unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării"

Gheorghe Falcă
: "L-aţi scăpat din hăţuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea"

Gheorghe Falcă, spre Anastase
: "Te-am pus la Cameră ca să numeri voturile, nu ca să le pierzi".

Dorin Florea cere demisia conducerii partidului: ''Nu mai are rost să mai rămâneţi''

Emil Boc, în şedinţa Colegiul Director al PDL: "Mă supun deciziei dumneavoastră. Cum decideţi voi, aşa fac".

Constantin Ostaficiuc: "Nu are rost să ne mai minţim. Să avem curajul să spunem: Tu,da! Tu,nu!"

Udrea, în şedinţa Colegiul Director al PDL: "Sunt singura care mi-am dat demisia din toate funcţiile din partid. V-a convenit când la orice inaugurare nu tăiaţi nici o panglică fără mine. Doi ani am stat numai pe drumuri. Acum îmi spuneţi că eu sunt singura vinovată. Eu nu am dat niciodată bani pe ochi frumoşi"

Berceanu: "E ultima şedinţă la care mai vin pentru că vă bateţi joc"

Gheorghe Stefan "Pinalti": "Dacă de aici nu plecăm acasă cu o soluţie, putem să plecăm acasă de tot, că nu mai obţinem nici un parlamentar".



×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close