Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Mircea Băsescu nu se simte abandonat de fratele său

Subiectiv. Mircea Băsescu nu se simte abandonat de fratele său

Subiectiv. Mircea Băsescu nu se simte abandonat de fratele său
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Apr 2015   •   19:57
Mircea Băsescu a acordat un interviu, în care a vorbit despre relaţia cu fratele său, spunând că nu se simte abandonat de către acesta. "În niciun caz", a spus Mircea Băsescu.
 
Acesta a precizat că nu are interdicţie să vorbească cu membrii familiei sau cu fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu, având doar interdicţia de a nu lua legătura cu membrii familiei Bercea.
 
Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. "V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu", a precizat Mircea Băsescu.
 
Întrebat dacă se aşteaptă să vină la Constanţa, Mircea Băsescu a răspuns: "A făcut exact ce trebuia să facă. Ceea ce mă aşteptam să facă. Ceea ce trebuia să facă un preşedinte şi apoi un fost preşedinte de stat".
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Realizatorul "Deziluziei Optice", Felix Rache, a comentat, în stilul caracteristic, declaraţia lui Mircea Băsescu..
 
"Cu frate-său vorbeşte, cu Bercea nu vorbeşte, că ăla îi cere bani tot timpul. Şi mai spunea că nu l-a abandonat frate-său. Păi poate are de gând frate-său să meargă la el şi să stea amândoi în arest, la un moment dat."
 
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a explicat, că există o asemănare între Traian şi Mircea Băsescu. Amândoi mint.
 
"Ştiţi ce mi se pare asemănător între cei doi fraţi? Traian Băsescu a spus că demisionează în cinci minute, Mircea Băsescu a spus că a recunoscut că nu a luat decât 250.000 de dolari şi acum spune că nu a luat niciodată niciun ban de la Bercea. Daţi-mi voie să cred că sunt nişte similitudini aici. Minciuna nu poate fi acoperită la infinit. Ori a luat, ori nu a luat. Aici există o dovadă clară a unui dezechilibru psihic, ca să nu zic minciună."
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close