x close

Fii alături de noi!

Subiectiv: Parlamentul, ignorat de Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş

de 03 Mar 2016   •   20:50
Președintele Klaus Iohannis l-a delegat pe prim-ministrul Dacian Cioloș să participe la Reuniunea șefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum și la Reuniunea membrilor Consiliului European, care vor avea loc, luni, la Bruxelles.

Răvan Dumitrescu a spus, joi, la "Subiectiv", că este vorba despre o încălcare a legii, pentru că a fost "sărită" aprobarea Parlamentului în acest sens. În mod normal, premierul ar fi trebuit să se prezinte în Parlament cu mandatul primit, iar parlamentarii să dea un aviz.

„Ne-a spus că ştia de câteva luni de zile că pleacă în Israel şi Palestina” a spus Răzvan Dumitrescu, vizita de stat a preşedintelui fiind motivul mandatării premierului.

„E vorba doar de o decizie a CCR. Această mandatare, nu e vorba de încălcarea Consituţiei, e posibil ca să nu o conteste nimeni” consideră senatorul liberal Mario Oprea.

Constantin Popa, vicepreşedinte al UNPR, crede că mandatarea lui Dacian Cioloş este o dovadă de bună colaborare: "Măcar acum avem un preşedinte şi un premier care nu se ceartă" a glumit politicianul.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati