Antena 3 CNN Politică Tăriceanu atacă Guvernul Cioloș: Premierul ar trebui să schimbe 70% din Guvern

Tăriceanu atacă Guvernul Cioloș: Premierul ar trebui să schimbe 70% din Guvern

Tăriceanu atacă Guvernul Cioloș: Premierul ar trebui să schimbe 70% din Guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mai 2016   •   20:11

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, la Suceava, că Guvernul actual nu are legitimitate, iar după alegerile locale ar trebui să se revină la o stare de normalitate, fără a exclude posibilitatea unei moţiuni de cenzură.

''Eu nu am mai văzut, într-o perioadă atât de scurtă, miniştri care să facă ţara de râs. Cei care nu au făcut o gafă până acum cred că se simt stingheri în actualul Guvern (...) Cioloş ar trebui să remanieze cam 70 % din Guvern, dar până învaţă unde sunt butoanele vine luna noiembrie'', a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

El a pus problema oportunităţii unei moţiuni de cenzură, în condiţiile în care mai este puţin timp până la alegerile parlamentare.

''Prima problemă e că nu găseşti muşterii să se înhame numai pentru 4-5 luni de mandat, pentru că se compromit'', a spus Tăriceanu.

La rândul său, vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a spus că o moţiune de cenzură nu ar garanta şi faptul că schimbarea guvernului se va opera, în condiţiile în care procedural s-ar putea prelungi destul de mult acest demers.

''Moţiunea de cenzură trecută cu succes nu e o garanţie pentru schimbarea guvernului'', a spus Vosganian.
 

×
Subiecte în articol: Tariceanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close